Over Medac AED

Medac AED is een onderdeel van Medac BHV, sinds 1993 een opleidingsbureau voor BHV, veiligheidstrainingen en Reanimatie - AED trainingen.

Onze basisbegrippen zijn maatwerk, kwaliteit, korte communicatielijnen, eerlijkheid, afspraken nakomen, niet voor elk uurtje een factuurtje en dat alles met Brabantse gemoedelijkheid.

 

Omdat vanuit veel van onze (opleidings) klanten de vraag kwam of wij ook een AED konden leveren, maar vooral ook konden zorgen voor het juiste onderhoud, zodat de AED ook echt alijd gebruiksklaar is, hebben we Medac AED opgericht.

En zo proberen we onze klanten hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen voor een betaalbare prijs.

 

U kunt bij ons dus niet zomaar een AED of kast in het winkelmandje plaatsen, die een dag later door een pakketdienst wordt bezorgd en die u dan nog zelf op de juiste wijze moet samenstellen, waarbij u niet echt zeker weet of die ook naar behoren gaat werken.

 

Wij leveren de AED inzetgereed en gekeurd volgens de richtlijnen van het AED Keurmerk Instituut bij u op locatie af, voorzien van alle benodigheden zoals een beademingsmasker, safe-set (kledingschaar, scheermesje, handschoenen, droogdoekje etc).

We geven u een korte instructie over de werking van het apparaat en bekijken samen met u waar de AED het beste geplaatst kan worden.

Als u het plaatsen liever niet zelf doet (b.v. ophangen en aansluiten van de elektrische voorziening van de (buiten) kast), dan kunnen wij dit voor u laten uitvoeren voor een redelijke prijs door een installatiebedrijf, waarmee we veel samenwerken.

 

Als u helemaal tevreden bent, sturen wij u een factuur.

Over Medac BHV en Trainingen

Medac AED is een onderdeel van Medac BHV. 

Medac BHV is een NiBHV Keurmerk-opleider. Zie: NIBHV Keurmerk

De kracht van Medac BHV is het bedrijfsgerichte maatwerk. Zo sluit de opleiding naadloos aan op uw specifieke situatie en voldoet zoveel mogelijk aan uw eisen en wensen. Met deze persoonlijke benadering gekoppeld aan onze, op basis van veiligheid, gekleurde bril kunnen wij u van gedegen advies voorzien en de gewenste training verzorgen.

 

Na het succesvol doorlopen van de training ontvangen deelnemers een gepersonaliseerd en landelijk erkend diploma of certificaat. Maar, belangrijker nog, zij zijn goed voorbereid op noodsituaties en het levensreddend handelen in werk- en thuisomgeving.

 

Instructeurs
De praktijkgerichte aanpak van Medac BHV wordt mede ondersteund door onze instructeurs, die naast hun instructeurschap ook werkzaam zijn in de praktijk, als verpleegkundige op een ambulance, spoedeisende hulp, intensive care of als brandweerman.

  

Locatie
De training kan zowel In-company als op een door ons verzorgde locatie gehouden worden. 

 

Meer informatie: www.medac.nl 

logo-nibhv-keurmerk_web_039.jpg

 

erc-logo.jpg